Visites mes de novembre 2010

El dia 21 de novembre de 2010, vam tenir la sort de coincidir amb la Pilar a l'església parroquial de Santa Maria de Cervera, i donant-li a conèixer el nostre Bloc, s'ha posat en contacte amb nosaltres facilitant-nos aquesta informació.

CSJ98

 Va ser una agradable sorpresa poder gaudir d'una estada tant agradable durant el meu pas per Cervera perquè hem vareu fer sentir com una de vosaltres. Us vaig prometre que us enviaria unes fotografies del meu pas per la vostra terra, la Ribera d'Ondara i com no, dels meravellosos paisatges per la Segarra.

CSJ69 CSJ91 CSJ110

Com us vaig dir, tenia moltes ganes de fer el Camí de Sant Jaume per etapes i durant els fins de setmana. Encara que visc a Barcelona i i he fet complerts el Camí Francès,des de Roncesvalles, el Camí del Nord o de la Costa des de Donostia, la Via de la Plata des de Sevilla enllaçant amb el Sanabres per Ourense y el Primitiu des de Oviedo, hem quedava el de casa nostre, que per cert m'està sorprenent moltíssim per la varietat de paisatges i com no, de la gent tant agradable que hem vaig trobant per el camí. Un fort petó i abraçada, Bon Camí!