L'Església de Santa Maria de Cervera rep 1.000 visites aquest estiu

15-10-11

DSC05539

La Paeria de Cervera, el CAT (Centre d'Acollida Turística), el Consell Pastoral i l'Associació d'Amics del Camí de Sant Jaume de Cervera i la Segarra, han fet possible l'obertura de l'església parroquial de Santa Maria durant tots els caps de setmana i festius des del 6 d'agost fins al 25 de setembre.

DSC06322  DSC06335

Han sigut 8 caps de setmana en què l'han visitada 987 persones, que representa una mitja de 123 visites per cap de setmana.

DSC01555  DSC06343

Els dies amb més afluència de visites han estat el dia de l'Aquelarre, el dia del concert dels Manel i el cap de setmana de la Festa Major de la nostra ciutat de Cervera.

Rosassa 2 DSC04169

L'experiència ha estat molt gratificant en poder comprovar les diferents procedències de la gent que visita Cervera i veure la satisfacció que manifesten el poder gaudir de la bellesa arquitectònica que guarda la Parròquia en el seu interior.

DSC05799  DSC05531

La majoria de la gent prové de Barcelona i de les seves rodalies però també cal destacar la visita de gent de la Comunitat de Madrid, del País Basc, Astúries, Andalusia, Cantàbria, València, Múrcia així com països estrangers com França, Àustria, Alemanya, Estats Units d'Amèrica, Argentina, Perú, entre d'altres. Però sobretot, cal assenyalar els veïns de Cervera que acompanyen familiars o amics a visitar l'església i manifesten la seva satisfacció de trobar-la oberta i poder visitar el seu interior.

DSC03513

Esperem i desitgem que aquesta iniciativa i els resultats de la mateixa, encoratgin a tots els estaments implicats a tirar-ho endavant pel bé de la nostra ciutat