Notícia publicada al diari Regió7

19-12-15

Transcripció de la noticia publicada al diari Regió7, el passat dia 19 de desembre, en la que es parla del Camí del Segre, que estem fent actualment amb la nostra amiga Núria Boltà.

Turisme de Puigcerdà decideix explotar el Camí de Sant Jaume
L'Ajuntament oferirà rutes per trams per satisfer els senderistes

DSC 0250 new
                                        
MIQUEL SPA | PUIGCERDÀ L'àrea de turisme de Puigcerdà ha detectat que els visitants a la vila, a més de voler visitar el nucli antic i el patrimoni històric, també demanen cada vegada més fer activitats de natura per conèixer l'entorn.
Amb aquest objectiu, l'Ajuntament, a través del Centre d'Acollida Turística, ha decidit oferir tot un nou ventall de sortides pel Camí de Sant Jaume, una via natural poc coneguda pels visitants a la Cerdanya que connecta Llívia amb Puigcerdà, Bellver i la Seu d'Urgell. El consistori ofereix als visitants rutes d'entre cinc i vint quilòmetres per trams que poden ser entre Llívia i Puigcerdà o entre la capital cerdana i Bellver o més cap a ponent riu avall. L'acompanyament el fa Núria Boltà, autora del llibre El Camí de Sant Jaume a Cerdanya. En funció de la llargada i la durada de la ruta se'n fixa el cost. La intenció de l'Ajuntament és potenciar aquesta nova oferta a partir de la primavera, però de moment ja l'han contractat tres autobusos de visitants amb grups d'entre 14 i 40 persones. Segons han explicat els responsables del CAT, els visitants de Puigcerdà, i en bona mesura els que ho fan per segona vegada, demanen activitats que els permetin conèixer a fons la Cerdanya, de manera que l'antic Camí de Sant Jaume els resulta una activitat idònia.

19.12.2015