Acollida de Jorba

ALBERG SANT JAUME DE JORBA

situat a la plaça de la Font número 3, que té una capacitat per a 24 persones repartides en cinc habitacions de diferents mides.

Telèfon de contacte Mossèn Enric 93 809 41 01

Alberg Jorba

DSC01004

L'èxit fou tal, que ja el dia 26, varen passar-hi els primers pelegrins que fins al dia d'avui dia 5 d'agost, ja en sumen 40.

DSCF9096

Les instal·lacions de l'alberg, tal com podeu veure en les fotografies, són còmodes i molt acollidores.

DSCF9046

Mn. Enric, té cura dels pelegrins, de les instal·lacions i dels àpats, per la qual cosa, és una parada obligada dins el Camí de Sant Jaume. El preu per a dormir a l'alberg, és de 10€. També, l'alberg ofereix la possibilitat de sopar i esmorzar.  

DSCF9062DSCF9064      

 A més a més, l'alberg compta amb una capella dedicada a Sant Jaume, que pot servir als pelegrins per fer una estona de meditació o pregària personal que l'ajudi i l'encoratgi per seguir el seu Camí cap a Santiago de Compostel·la.

DSCF9082

Felicitem al Bisbat de Vic, entitats col·laboradores, i a Mn. Enric, per l'esforç i la dedicació que tots ells han dipositat perquè aquest alberg hagi esdevingut una realitat, de la qual, tots ens sentim orgullosos.

DSCF9033

Amb la inauguració de l'alberg de Jorba, el pelegrí que parteixi de Montserrat, tindrà complertes les seves expectatives de dormir als finals d'etapa de Montserrat, Jorba, Cervera, Castellnou de Seana i Lleida.