Montserrat - Castellolí, 22-1-2011

Resum de la etapa

DSC03634

Un grup de pelegrins van iniciar el passat dissabte dia 22 de gener de 2011 el cicle de sortides per tal de poder conèixer el Camí de Sant Jaume que va de Montserrat a Fraga.

DSC03632

Tot i les baixes temperatures que vàrem tenir, el dia va ser esplèndid i el sol en tot moment, ens va acompanyar durant el Camí, fent que la caminada fos molt agradable.

DSC03625

Com estava previst, el Pare Josep Maria Sanromà, Rector del Santuari, va fer la Benedicció del Pelegrí, i va dirigir unes paraules als assistents encoratjant-los a descobrir la bellesa i riquesa que el Camí aporta a les nostres vides.

DSC03630

Després de la Benedicció, el qui va voler va tenir l'oportunitat d'adorar a la Mare de Déu de Montserrat.

DSCF0414

Tot seguit,vam sortir de Montserrat pel Camí dels Degotalls...

DSC03646

Vam passar per Santa Cecília...

DSCF0424

En arribar a Can Maçana, vam esmorzar en una de les taules que ofereix aquest espai.

DSCF0426

Després de recuperar forces, vam pujar per un corriol fins a la torre de guaita on vam poder divisar Sant Pau de la Guàrdia, i, al fons, Igualada.

DSC03656

Després de passar un seguit de petits boscos, vam arribar a Castellolí on vam segellar la Credencial, i, després de descansar, els assistents es van mostrar molt satisfets de la sortida realitzada. Els segells de la Credencial, la qual es va donar a tots els pelegrins a Montserrat, serà testimoni del recorregut caminat.

DSC03661

 

Enllaç àlbum fotografies


Track i enllaç al nostre mapa       

Powered by Wikiloc