Assemblea General Ordinària 2012

18-2-12

DSCF3999

El passat dissabte 28 de gener de 2012, l'Associació d'Amics del Camí de Sant Jaume de Cervera i la Segarrcelebrara, va  l'Assemblea General Ordinària. L'Assemblea es va realitzar a la Residència de les Religioses de Sagrada Família on s'allotgen els pelegrins a la nostra ciutat de Cervera.

Estadístiques 2000 - 2011

7-1-12

A continuació, presentem una sèrie de gràfics per tal que pugueu veure l'evolució del Camí de Sant Jaume a Catalunya al seu pas per la ciutat de Cervera. Aquestes dades es recullen en un llibre que es troba a la Residència de les Religioses de la Sagrada Família, on s'hi allotgen els pelegrins.

Aquest any 2011 s'ha assolit la xifra més elevada obtinguda durant aquests 11 anys.

404 pelegrins !!!


1

Cal dir però que per Cervera han passat més pelegrins, ja que no tots els pelegrins que fan el Camí Català estan dins aquestes estadístiques perquè no han segellat la seva Credencial a Cervera.

Carta de Paisatge de Cervera

 

 

24-3-12DSC08425

El govern de la Paeria de Cervera ha decidit iniciar l'elaboració de la Carta de Paisatge de Cervera, perquè sigui un instrument de concertació d'estratègies entre els agents públics i privats , per tal de realitzar actuacions de protecció, gestió i ordenació del paisatge que tinguin per objectiu mantenir-ne els seus valors.

Entre moltes entitats, ens han convidat a nosaltres com Associació d'Amics del Camí de Sant Jaume de Cervera per tal de formar part d'aquest projecte.

Nosaltres com a entitat, donem suport a aquesta iniciativa i aportarem les nostres idees i il·lusions pel bé de la nostra ciutat i comarca.

Per a més informació, CLICA AQUÍ.