El Camí de Sant Jaume de Montserrat a Fraga

Castellnou de Seana a Lleida, 31 Km

 DSC02038

 Castellnou de Seana - 0'00 Km - Sortim pel carrer Major deixant a mà dreta l'església de Castellnou. Travessem de banda la carretera de Vila-sana. Prenem el segon camí que trobem a la nostra esquerra, i per tant, abandonem la pista asfaltada. Al 3'5 Km, creuem la carretera Golmés – Vila-sana i seguim recte. Al 5'3 Km, travessem la carretera Mollerussa – Vila-sana. Seguim recte. Al 6'5 Km, creuem la carretera Mollerussa – Linyola (LP-3322). També de nou, seguim pel camí que veiem al nostre davant.


DSC02047

Palau d'Anglesola - 7'6 Km - Entrem a Palau d'Anglesola pel carrer Nou. Abandonem el poble per una avinguda de plataners on al final d'ella trobem una rotonda. Prendre segona sortida.

Al Km 10'2, travessem un ramal del canal d'Urgell. Al Km 11'4, passem pel costat d'un terreny amb vàries plaques fotovoltaiques. Al Km 14'7, travessem l'autovia A-2 per primera vegada. Al Km 16'1, creuem la via del tren línia Barcelona – Manresa – Cervera – Lleida.

Palau d'Anglesola:

Bar/Restaurant - Botiga de queviures - Farmàcia - Forn de pa
Pensió Sant Antoni (Tel. 973 602 158)
Servei de caixer

DSC02066

Bell-lloc d'Urgell - 17'5 Km - Arribem al poble de Bell-lloc d'Urgell per l'antiga carretera nacional (N-II). Deixem l'església a mà esquerra i seguim recte. Travessem de nou la via del tren per dins el poble. Girem a mà esquerra tot just passada la via del tren i després tombem a mà dreta al primer carrer que trobem i després al carrer a mà esquerra. Sortim de l'últim poble que trobarem abans d'arribar a la capital del Segrià: Lleida. Al Km 19'6, travessem l'autovia A-2. Al km 24'6, travessem una carretereta asfaltada prenent el camí de terra del nostre davant que travessa la Urbanització de "Los Abetos" que pertany al poble d'Alcoletge (poble que veiem a la nostra dreta però que no hi passa el Camí). Al Km. 26'1, travessem de nou l'A-2.

Bar/Restaurant - Botiga de queviures - Farmàcia - Forn de pa - Servei de caixer

DSC02077

Lleida - 31 km - Després de superar l'ascens d'un turonet, podrem veure Lleida i la seva Seu Vella, si el temps ho permet. Entrem al polígon industrial del Segre al 29 Km. Seguim recte fins a trobar un semàfor en què el deixarem sortint a mà dreta del polígon per una carretera. Travessem la via del tren i tombem a mà esquerra per una carretera on trobarem la resclosa del riu Segre que dóna lloc al naixement del canal de Serós.

Entrem a Lleida per la llera del riu Segre fins arribar al Pont Vell en què el travessarem per endinsar-nos al casc antic per la porta d'Indivil i Mandoni.

Alberg per a Pelegrins
Bar/Restaurant - Botiga de queviures - Centre d'Atenció Primària - Farmàcia - Forn de pa - Hospital
Hotel/Hostal - Servei de Caixer
Tot tipus de comerços

Perfil d'etapa

Castellnou de Seana-Lleida